Opleiding
Definitieve Ontharing Met Diode Laser & Ipl

Permanente ontharing met deze techniek zonder risico's stelt u in staat een zeer groot cliënteel te bereiken, nieuwe klanten aan te trekken en vooral klanten aan u te binden door pakketten aan te bieden (aangezien er minimaal 6 sessies nodig zijn om op dezelfde plaats te ontharen).

Reserveer mijn plaats
Trainingsduur

1 dag
10:00-13:00 & 14:00-18:00

Tarief (Excl. BTW)

690€ 390

ou 3 x 130€

Waarderingen
4.7/5 op basis van 11 klantbeoordelingen

Train jezelf in de beste permanente ontharingstechniek

De diode laser en gepulseerd licht (IPL) zijn twee definitieve ontharingstechnieken waar veel vraag naar is bij de klanten.

De diode lasers stralen infraroodgolven uit die een grote affiniteit hebben met melanine.

Wanneer de laser op de huid wordt gericht, wordt  deze geabsorbeerd door de haarzakjes. Deze opeenstapeling van licht in de haarzakjes zal een intense warmte creëren. Dat zal het haarzakje beschadigen en het haar na verschillende toepassingen doen verdwijnen.

De diode laser is de meest gebruikte techniek om haar op een pijnloze en bijna definitieve manier te verwijderen. Efficiënt op alle huidtypes beloven de meest recente diode lasers maximale resultaten met minder bijwerkingen.

IPL (Intense Pulse Light) is een gelijkaardige techniek als diode laser wat de effecten betreft, maar de werking verschilt. Met gepulseerd licht kunt u verzorgingen uitvoeren om haren te verwijderen, maar ook fotoverjonging en verschillende gelaatsverzorgingen zijn mogelijk, zoals het vervagen van pigmentvlekken en rimpels.

Behandelde Zones

Alle huidskleuren en alle types haar

Verwachte Resultaten

 • Tot 95% definitief verwijderde haren in de behandelde zone 
 • Verdwijning van ingegroeide haren
 • Pijnloos
 • Efficiënt op alle zones van het lichaam
 • Gladdere en zachtere huid

Verkrijgen van het certificaat

Pro Advanced Specific Treatment Ipl & Diode Laser

Aan het einde van de opleiding behaal je een certificaat waaruit blijkt dat je de volledige beroepsopleiding hebt gevolgd. Het diploma staat op uw naam zodat u het in uw instituut kunt uitstallen en zo uw klanten gerust kunt stellen.

Verloop van de trainingsdag

Je wordt vanaf 09.30 uur welkom geheten bij de Academie van jouw keuze en in de taal van jouw keuze :

 • Frans
 • Nederlands
 • Engels
 • 09:30 Ontvangst met warme en koude dranken, welkomstkoekjes
 • 10:00 Begin van de theoretische cursus
 • 13:00 Lunch (INCLUSIEF)
 • 14:00 Praktijkcursus
 • 16:30 Vragen
 • 17:30 Levering van certificaten voor het afronden van de training

Jouw trainer

Ilse Van Drom

Head of Academy

Sales Manager Vlaanderen & gecertificeerde trainer
Ilse is onze trainer voor de Nederlandstalige opleidingen.
Als gediplomeerd schoonheidspecialiste en ruim 30 jaar ervaring in het vakgebied deelt zij heel graag haar kennis en passie voor resultaat en kwaliteit.

Uw toekomstig inkomen voorspellen door middel van training

De gemiddelde prijs voor een dienst is 150 €
Kleine activiteit

3 300,00€ / mois

1 klant per dag

Idéal
Sterke activiteit

16 500,00€ / mois

5 klanten per dag

Gemiddelde activiteit

9 900,00€ / mois

3 klanten per dag

Positieve feedback van tevreden cursisten.

...

Ik heb afgelopen oktober een cursus permanente laserontharing gevolgd bij een zeer professionele, geduldige en vriendelijke trainer! Een zeer aangename dag gevuld met positieve uitwisselingen. Ik waardeerde in het bijzonder uw ontvangst en uw professionaliteit.  In 2 woorden, ik beveel het aan! Dank u, Celestetic Academy.

...

Professionaliteit Uitstekende training. Zeer ervaren en vriendelijke trainers. Heel goed advies. Uitstekende ontvangst. Dank u wel.

...

Ik ben erg blij en tevreden met de 3 trainingen die ik bij Celestetic heb gevolgd. Kwaliteit van de theoretische uiteenzettingen, gevolgd door praktische toepassingen op modellen.

...

Voor zij die opzoek zijn naar kwaliteit, efficiëntie, goede service, resultaat en iets uniek dat jullie zal differentiëren van je concurrenten, dan ben je bij Celestetic bij het goeie adres.

...

Super opleiding! Hele aangename dame die de opleidingen heeft. Niets is hen teveel. Alle vragen beantwoord en heb je een probleem helpen ze je asap!

...

Ik werk al twee jaar samen met celestetic, en ik wil jullie bedankten voor de fijne samenwerking. Jullie gaan altijd in op al mijn verzoeken, en ik heb in jullie bedrijf een echte partner gevonden om mijn instituut in verder te ontwikkelen. De kwaliteit van jullie producten zijn top. Mijn klanten zijn blij, dus ben ik dat ook! Op nog meer jaren samenwerking!

De antwoorden op al uw vragen

 • 1. Hoe kan ik de training volgen als ik niet kan reizen?

  Op dit moment zijn we bezig met de ontwikkeling van onze online opleidingen. U kunt dus binnenkort de opleidingen volgen van thuisuit! Verschillende demonstratievideo's geven u meer praktische informatie, maar het zal vooral een theoretische training zijn, daarom zijn de prijzen van onze online opleidingen lager. Het platform zou vanaf november beschikbaar moeten zijn.

 • 2. Kan ik de opleiding volgen zonder schoonheidsspecialiste te zijn?

  Ja, MAAR! U moet zich informeren over de wetgeving in uw land. Om bepaalde behandelingen te kunnen beoefenen, is het verplicht om een diploma in de esthetiek te hebben. Sommige behandelingen zijn nog steeds voorbehouden aan artsen (zoals laserontharing in Frankrijk). Als je de techniek oefent zonder dat je het recht hebt om dit te doen, is celestetic hier niet op aansprakelijk. Om aan de meeste trainingen te kunnen deelnemen, moet je een minimale kennis van de huid hebben.

 • 3. Hoe schrijf ik me in voor de training?

  U kunt zich direct online registreren. • Ga naar de pagina van de training die u wilt volgen. • Klik op de knop "Registreren". • Vul het formulier in en ga over tot de betaling • Na uw opleiding kunt u een factuur vragen om de BTW te recupereren.

 • 4. Hoe lang duurt de training?

  De opleidingen van de Celestetic Academy duren een hele dag. In de voormiddag vindt het theoretische deel plaats, en in de namiddag het praktische deel. Op het einde van de dag leg je een examen af die jouw kennis test over de techniek, slaag je hiervoor, dan overhandigen wij je een certificaat die bewijst dat je de opleiding hebt gevolgd.

 • 5. Moet ik apparatuur en een model meenemen?

  Neen, bij aankoop een startpakket is deze opleiding aangeboden.

  Bij aankoop het startpakket na het volgen van de opleiding betalen we uw inschrijvingsgeld terug.

 • 6. Zijn de producten en apparaten in de prijs van de opleiding inbegrepen?

  Nee, maar wanneer u een Celestetic- of Neocure apparaat aanschaft is de opleiding hierbij inbegrepen.

 • 7. Wat zit er in de training? Hoe vindt het plaats?

  1. Theoretische gedeelte

   De hele ochtend staat in het teken van de theorie rond de techniek:

  • De werking
  • Woordenschat
  • Voor- en nadelen
  • Protocol
  • Indicaties en contra-indicaties
  • Rentabiliteit
  • Verkoopadvies

  2. Praktisch gedeelte

  Vervolgens breng je het grootste deel van dena middag door met het testen van de techniek op een model. U krijgt ook de mogelijkheid om als model te dienen en zo de sensaties van de behandeling te voelen. 


  Alle lesmaterialen, producten en gebruik van apparatuur zijn inbegrepen (Overal bij alle opleidingen toevoegen!)

  3. Examen

  U legt dan het examen af om uw kennis te testen.

   4. Presentatie van het certificaat

  U ontvangt uw Celestetic Academy-certificaat waaruit blijkt dat u het apparaat of de producten in kwestie kunt gebruiken.

Heeft u een vraag die we niet hebben beantwoord? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Aanvullende opleiding

...

Professionele training

HIFU & LIPO-HIFU
Duur en dagen : 10:00-13:00 & 14:00-18:00
Geef uw cliënten ongelooflijke resultaten met HIFU (High Intensity Focused Ultrasound). Met deze technologie kunt u een echt alternatief bieden voor facelifts en injecties. ...
...

Professionele training

Kennis van de Verzorgingsroutines & Verkooptechnieken
Duur en dagen : 10:00-13:00 & 14:00-18:00
20/10/2022
01/12/2022
Deze opleiding zal u in staat stellen een echte specialist te worden in het productgebruik van de celestetic cosmeceuticals. ...