celestetic ACADEMY Utrecht

Opleidingsinstituut gespecialiseerd in medi-esthetische technieken

Gekwalificeerde training

En behaal uw certificaat na het volgen van de training.

Echte experts

En behaal uw certificaat na het volgen van de training.

In de praktijk

Breng de theoretische kennis nu om naar de praktijk en oefen op modellen.

Kleine groep

Voor een veiligere training en kwaliteitsvolle opvolging van elke leerling.

...

Professionele training

Opleiding: Chemische Peelings
Duur en dagen : Van 10 tot 16u
08/08/2022
05/09/2022
Maximaliseer de resultaten van jouw behandelingen, en reduceer mogelijke bijwerkingen. Geef jouw klanten de ervaring van een nieuwe, herstelde huid. ...
...

Professionele training

Opleiding HIFU: gefocaliseerde ultrasounds
Duur en dagen : Van 10u tot 16u
19/07/2022
Ontdek deze uiterst precieze esthetische procedure tijdens een volledige opleiding van één dag in ons opleidingscentrum van de Celestetic Academy.   ...
...

Professionele training

Opleiding Microneedling
Duur en dagen : Van 10 tot 16u
09/08/2022
06/09/2022
Microneedling kan worden gebruikt voor de behandeling van veel huidaandoeningen bij zowel mannelijke als vrouwelijke klanten, en dit op alle leeftijden. ontvangen. ...
...

Professionele training

Opleiding Cosmeceuticals
Duur en dagen : Van 10 tot 17 uur
10/08/2022
07/09/2022
Celestetic Academy biedt een eendaagse opleiding aan in het gebruik van cosmeceuticals ...
...

Professionele training

Opleiding Multi-techniek
Duur en dagen : Van 10 tot 17 uur
Contacteer ons
Celestetic Academy stelt voor om u in één dag te trainen in de essentiële anti-verouderingstechnieken: hydro-dermabrasie, peeling, microneedling, LED of mesotherapie.  ...
...

Professionele training

Opleiding definitieve ontharing met Diode Laser
Duur en dagen : 10 tot 16u
13/07/2022
29/08/2022
Definitieve ontharing met de diode laser is een innovatie in de eshetica en is een efficiënte oplossing voor defenitieve ontharing zonder pijn of risico.        ...
...

Professionele training

Opleiding in Cryolipolyse
Duur en dagen : 10 tot 16u
01/08/2022
19/09/2022
Cryolipolyse is de nieuwste innovatie in esthetiek en de ideale oplossing voor de behandeling van het silhouet en gelokaliseerde vetophopingen, zonder chirurgie en zonder pijn.   ...

De beste keuze aan trainingen om uw huidexpertise te ontwikkelen

  • Ontwikkel uw expertise op het gebied van huidbehandeling
  • Verbeter uw winstgevendheid met onze innovatieve apparatuur
  • Haal het meeste uit ultra efficiënte apparaten en producten
Meer informatie nodig? Neem contact met ons op

Het verloop van een opleiding

1
...
Theorie

Je leert in detail de theorie van de behandeling of techniek. Op het einde van de opleiding ontvang je een beroepscertificaat.

2
...
Handig

Na de lunchpauze oefen je op een model of op een andere deelnemer.

3
...
Verkooptechnieken

Onze trainer zal proberen u alle sleutels te geven die leiden tot uw succes! Hoe u bijvoorbeeld de behandeling promoot of nieuwe klanten kan aantrekken.

In veel opzichten een positieve ervaring.

...

Ik heb afgelopen oktober een cursus permanente laserontharing gevolgd bij een zeer professionele, geduldige en vriendelijke trainer! Een zeer aangename dag gevuld met positieve uitwisselingen. Ik waardeerde in het bijzonder uw ontvangst en uw professionaliteit.  In 2 woorden, ik beveel het aan! Dank u, Celestetic Academy.

...

Professionaliteit Uitstekende training. Zeer ervaren en vriendelijke trainers. Heel goed advies. Uitstekende ontvangst. Dank u wel.

...

Ik ben erg blij en tevreden met de 3 trainingen die ik bij Celestetic heb gevolgd. Kwaliteit van de theoretische uiteenzettingen, gevolgd door praktische toepassingen op modellen.

...

Voor zij die opzoek zijn naar kwaliteit, efficiëntie, goede service, resultaat en iets uniek dat jullie zal differentiëren van je concurrenten, dan ben je bij Celestetic bij het goeie adres.

...

Super opleiding! Hele aangename dame die de opleidingen heeft. Niets is hen teveel. Alle vragen beantwoord en heb je een probleem helpen ze je asap!

...

Ik werk al twee jaar samen met celestetic, en ik wil jullie bedankten voor de fijne samenwerking. Jullie gaan altijd in op al mijn verzoeken, en ik heb in jullie bedrijf een echte partner gevonden om mijn instituut in verder te ontwikkelen. De kwaliteit van jullie producten zijn top. Mijn klanten zijn blij, dus ben ik dat ook! Op nog meer jaren samenwerking!

celestetic ACADEMY in een paar cijfers

Is tevreden

+ de 1200

Professionals opgeleid

Succespercentage

celestetic ACADEMY

Your expertise, Your success

Het beroep als schoonheidsspecialist evolueert constant. De medisch-esthetische technieken, die een combinatie zijn tussen de traditionele esthetiek en de esthetische geneeskunde, zijn dé referentie geworden om zichtbare en duurzame resultaten te garanderen.

Anticipeer en blijf op de hoogte van de nieuwste technieken, verhoog de tevredenheid van uw klanten door uzelf regelmatig bij te scholen in een van de Celestetic ACADEMY’s.

celestetic ACADEMY is uw partner voor bij professionele opleidingen in de nieuwste esthetische technieken, en ze zijn erkend voor hun doeltreffendheid en wetenschappelijk bewezen door de resultaten.


  • Onze missies: u opleiden, u een dagelijkse ondersteuning bieden en u begeleiden in de ontwikkeling van u als ondernemer en uw bedrijf op lange termijn.
  • Onze teams van hooggekwalificeerde trainers ontvangen u in een aangename omgeving en stellen u onze pedagogische middelen, vaardigheden, knowhow en passie ter beschikking. Zodat u alle theoretische- en praktische kennis kunt opdoen die nodig is voor de juiste uitvoering van doeltreffende behandelingen in alle veiligheid
  • Onze opleidingen staan garant voor professionaliteit en uitmuntendheid, en uw kennis zal ervoor zorgen dat uw klanten zichtbare en duurzame resultaten behalen.

Alle opleidingen van de Celestetic ACADEMY zijn bestemd voor schoonheidsspecialisten en professionals die actief zijn in de gezondheidszorg.

De kwaliteit van een behandeling en de verkregen resultaten hangen evenzeer af van de keuze van de producten en de technieken, als van het opleidingsniveau van de behandelaar. Schrijf u dus in voor een van onze opleidingen

Alle trainingen