Celestetic Academy

celestetic ACADEMY Utrecht

Opleidingsinstituut gespecialiseerd in esthetische technieken

celestetic. ACADEMY is ingeschreven in het Centraal Register van het Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Opname in dit officiële register betekent dat onze school voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Ook onze docenten zijn opgenomen in dit register.

Onze professionele opleiding

...

Beperkte groep voor beter leren

...

Professioneel certificaat afgegeven aan het einde van de opleiding

...

High-Tech opleidingscentrum

...

Meer dan 25 jaar expertise in permanente educatie

...

Afwisseling van theorie en praktijk

...

Mogelijkheden voor gedeeltelijke financiële ondersteuning (BE & FR)

Onze opleidingsmodules

De beste opleidingskeuze om jouw huidexpertise te ontwikkelen

  • Alle apparatuur en verbruiksartikelen zijn gratis verkrijgbaar.
  • Apparatuur rechtstreeks van de fabrikant.
  • Opleiding in kleine groepen.
  • Vele jaren ervaring.
  • Vergroot uw winstmarge.
  • Aantrekken van nieuw cliënteel.
Meer informatie nodig? Neem contact met ons op

Het verloop van een opleiding

1
...
Theorie

Je ontdekt eerst in detail alles wat je moet weten over de aangeleerde techniek. Aan het einde van de training ontvang je een professioneel certificaat.

2
...
Praktijk

Na een lunchpauze met uw trainer oefent u op een model of een andere deelnemer.

3
...
Verkooptechnieken

Onze trainer zal proberen u de sleutels tot uw succes te geven! Hoe promoot u uw behandelingen, hoe trekt u nieuwe klanten aan? ...

In veel opzichten een positieve ervaring.

...

Ik heb afgelopen oktober een cursus permanente laserontharing gevolgd bij een zeer professionele, geduldige en vriendelijke trainer! Een zeer aangename dag gevuld met positieve uitwisselingen. Ik waardeerde in het bijzonder uw ontvangst en uw professionaliteit.  In 2 woorden, ik beveel het aan! Dank u, Celestetic Academy.

...

Professionaliteit Uitstekende training. Zeer ervaren en vriendelijke trainers. Heel goed advies. Uitstekende ontvangst. Dank u wel.

...

Ik ben erg blij en tevreden met de 3 trainingen die ik bij Celestetic heb gevolgd. Kwaliteit van de theoretische uiteenzettingen, gevolgd door praktische toepassingen op modellen.

...

Voor zij die opzoek zijn naar kwaliteit, efficiëntie, goede service, resultaat en iets uniek dat jullie zal differentiëren van je concurrenten, dan ben je bij Celestetic bij het goeie adres.

...

Super opleiding! Hele aangename dame die de opleidingen heeft. Niets is hen teveel. Alle vragen beantwoord en heb je een probleem helpen ze je asap!

...

Ik werk al twee jaar samen met celestetic, en ik wil jullie bedankten voor de fijne samenwerking. Jullie gaan altijd in op al mijn verzoeken, en ik heb in jullie bedrijf een echte partner gevonden om mijn instituut in verder te ontwikkelen. De kwaliteit van jullie producten zijn top. Mijn klanten zijn blij, dus ben ik dat ook! Op nog meer jaren samenwerking!

celestetic ACADEMY in een paar cijfers

Van tevredenheid

4920

Opgeleide professionals

Van succes

celestetic ACADEMY

Your expertise, Your success

Het beroep als schoonheidsspecialist evolueert constant. De dermo-esthetische technieken, die een combinatie zijn tussen de traditionele esthetiek en de esthetische geneeskunde, zijn dé referentie geworden om zichtbare en duurzame resultaten te garanderen.

Anticipeer en blijf op de hoogte van de nieuwste technieken, verhoog de tevredenheid van uw klanten door uzelf regelmatig bij te scholen in een van de Celestetic ACADEMY’s.

celestetic ACADEMY is uw partner voor bij professionele opleidingen in de nieuwste esthetische technieken, en ze zijn erkend voor hun doeltreffendheid en wetenschappelijk bewezen door de resultaten.


  • Onze missies: u opleiden, u een dagelijkse ondersteuning bieden en u begeleiden in de ontwikkeling van u als ondernemer en uw bedrijf op lange termijn.
  • Onze teams van hooggekwalificeerde trainers ontvangen u in een aangename omgeving en stellen u onze pedagogische middelen, vaardigheden, knowhow en passie ter beschikking. Zodat u alle theoretische- en praktische kennis kunt opdoen die nodig is voor de juiste uitvoering van doeltreffende behandelingen in alle veiligheid
  • Onze opleidingen staan garant voor professionaliteit en uitmuntendheid, en uw kennis zal ervoor zorgen dat uw klanten zichtbare en duurzame resultaten behalen.

Alle opleidingen van de Celestetic ACADEMY zijn bestemd voor schoonheidsspecialisten en professionals die actief zijn in de gezondheidszorg.

De kwaliteit van een behandeling en de verkregen resultaten hangen evenzeer af van de keuze van de producten en de technieken, als van het opleidingsniveau van de behandelaar. Schrijf u dus in voor een van onze opleidingen

Alle trainingen