Opleiding
HIFU & LIPO-HIFU

Hifu staat voor High Intensity Ultrasound en is een unieke behandeling op basis van ultrasound om de huid op een niet invasieve manier te verstrakken. Tijdens deze dagopleiding komt u alles te weten over deze revolutionaire behandeling.

Reserveer mijn plaats
Trainingsduur

1 dag
Van 10u tot 16u

Tarief (Excl. BTW)

390

Waarderingen
4.6/5 op basis van 24 klantbeoordelingen

Beheers deze niet-chirurgische facelift

Geef uw klanten ongelooflijke resultaten met High Intensity Focused Ultrasound (HIFU). Met deze technologie kunt u een echt alternatief bieden voor facelifts en injecties. HIFU werkt in de diepste lagen van de huid om de weefsels permanent aan te spannen en de productie van collageen en elastine te stimuleren. U kunt dus handelen op rimpels, slappe huid, onderkin, buikvet en zo de huidtextuur aanzienlijk verbeteren.

Wilt u de HIFU-techniek ontdekken en beheersen? Laat je verleiden door de volledige opleiding van de Celestetic Academy.

De techniek ontdekken

In dit eerste deel leert u alles wat u moet weten over HIFU en hoe gefocaliseerde ultrasound op de huid werkt. Onze docent neemt de gelegenheid om terug te gaan naar de basis om zo meer over de huid te weten te komen. Het is voor ons belangrijk dat u zich na deze training perfect in staat voelt om de techniek zelf uit te leggen aan uw klanten en hen te overtuigen van de effecten ervan.

Indicaties, resultaten en veiligheid

HIFU is niet voor iedereen. Er zijn inderdaad contra-indicaties. U zult in dit hoofdstuk zien welke veiligheidsmaatregelen u moet nemen om uw behandeling zonder risico's te kunnen uitoefenen. U leert welke gevaarlijke gebieden u met het apparaat moet vermijden en wat de mogelijke bijwerkingen zijn. Natuurlijk komt u ook te weten voor welke indicaties HIFU ideaal is, en leert u HET ideale cliënteel voor deze techniek te herkennen.

Aanbevelingen, planning en benodigdheden

Voordat we aan de praktijk beginnen, leert u eerst hoe u een behandelplan opstelt. Afhankelijk van het geval zult u zien hoeveel sessies worden aanbevolen en welke tijdsinterval tussen de sessies moet worden gerespecteerd.

Praktijk

Tijd om te oefenen! Na de lunch oefent u de techniek met het Ultralift II HIFU toestel van Neocure. In de praktijk we zodat elke deelnemer de effecten van de behandelingen kan voelen en toepassen.

Verkoop & Marketing

Om uw project tot een succes te brengen, leert u hoe u uw klanten kunt aantrekken en overtuigen. In dit deel ziet u hoe u de aankoop van uw apparatuur voor de HIFU-praktijk kunt optimaliseren en rendabel kunt maken, wat de aanbevolen prijzen zijn voor de sessies, welke technologieën of behandelingen u als aanvulling kunt aanbieden, etc. Wij zullen u de producten voor de doorverkoop laten zien die uw klanten in staat kunnen stellen om nog meer zichtbare en duurzame resultaten te behalen, en hoe u hen kunt overtuigen om de producten waar u in gelooft te kopen.

Vraag en antwoord sessie

Je hebt ongeveer 15 minuten om al je vragen aan je instructeur te stellen voordat je het examen aflegt.

Verkrijgen van het certificaat

Pro Advanced Specific Treatment Liposonic Hifu

Aan het einde van de opleiding behaal je een certificaat waaruit blijkt dat je de volledige beroepsopleiding hebt gevolgd. Het diploma staat op uw naam zodat u het in uw instituut kunt uitstallen en zo uw klanten gerust kunt stellen.

Verloop van de trainingsdag

Je wordt vanaf 09.30 uur welkom geheten bij de Academie van jouw keuze en in de taal van jouw keuze :

 • Frans
 • Nederlands
 • Engels
 • 09:30 Ontvangst met warme en koude dranken, welkomstkoekjes
 • 10:00 Begin van de theoretische cursus
 • 13:00 Lunch (INCLUSIEF)
 • 14:00 Praktijkcursus
 • 16:30 Vragen
 • 17:30 Levering van certificaten voor het afronden van de training

Jouw trainer

Ilse Van Drom

Head of Academy

Sales Manager Vlaanderen & gecertificeerde trainer
Ilse is onze trainer voor de Nederlandstalige opleidingen.
Als gediplomeerd schoonheidspecialiste en ruim 30 jaar ervaring in het vakgebied deelt zij heel graag haar kennis en passie voor resultaat en kwaliteit.

Positieve feedback van tevreden cursisten.

...

Ik heb afgelopen oktober een cursus permanente laserontharing gevolgd bij een zeer professionele, geduldige en vriendelijke trainer! Een zeer aangename dag gevuld met positieve uitwisselingen. Ik waardeerde in het bijzonder uw ontvangst en uw professionaliteit.  In 2 woorden, ik beveel het aan! Dank u, Celestetic Academy.

...

Professionaliteit Uitstekende training. Zeer ervaren en vriendelijke trainers. Heel goed advies. Uitstekende ontvangst. Dank u wel.

...

Ik ben erg blij en tevreden met de 3 trainingen die ik bij Celestetic heb gevolgd. Kwaliteit van de theoretische uiteenzettingen, gevolgd door praktische toepassingen op modellen.

...

Voor zij die opzoek zijn naar kwaliteit, efficiëntie, goede service, resultaat en iets uniek dat jullie zal differentiëren van je concurrenten, dan ben je bij Celestetic bij het goeie adres.

...

Super opleiding! Hele aangename dame die de opleidingen heeft. Niets is hen teveel. Alle vragen beantwoord en heb je een probleem helpen ze je asap!

...

Ik werk al twee jaar samen met celestetic, en ik wil jullie bedankten voor de fijne samenwerking. Jullie gaan altijd in op al mijn verzoeken, en ik heb in jullie bedrijf een echte partner gevonden om mijn instituut in verder te ontwikkelen. De kwaliteit van jullie producten zijn top. Mijn klanten zijn blij, dus ben ik dat ook! Op nog meer jaren samenwerking!

De antwoorden op al uw vragen

 • 1. Hoe kan ik de training volgen als ik niet kan reizen?

  Op dit moment zijn we bezig met de ontwikkeling van onze online opleidingen. U kunt dus binnenkort de opleidingen volgen van thuisuit! Verschillende demonstratievideo's geven u meer praktische informatie, maar het zal vooral een theoretische training zijn, daarom zijn de prijzen van onze online opleidingen lager. Het platform zou vanaf november beschikbaar moeten zijn.

 • 2. Kan ik de opleiding volgen zonder schoonheidsspecialiste te zijn?

  Ja, MAAR! U moet zich informeren over de wetgeving in uw land. Om bepaalde behandelingen te kunnen beoefenen, is het verplicht om een diploma in de esthetiek te hebben. Sommige behandelingen zijn nog steeds voorbehouden aan artsen (zoals laserontharing in Frankrijk). Als je de techniek oefent zonder dat je het recht hebt om dit te doen, is celestetic hier niet op aansprakelijk. Om aan de meeste trainingen te kunnen deelnemen, moet je een minimale kennis van de huid hebben.

 • 3. Hoe schrijf ik me in voor de training?

  U kunt zich direct online registreren. • Ga naar de pagina van de training die u wilt volgen. • Klik op de knop "Registreren". • Vul het formulier in en ga over tot de betaling • Na uw opleiding kunt u een factuur vragen om de BTW te recupereren.

 • 4. Hoe lang duurt de training?

  De opleidingen van de Celestetic Academy duren een hele dag. In de voormiddag vindt het theoretische deel plaats, en in de namiddag het praktische deel. Op het einde van de dag leg je een examen af die jouw kennis test over de techniek, slaag je hiervoor, dan overhandigen wij je een certificaat die bewijst dat je de opleiding hebt gevolgd.

 • 5. Moet ik apparatuur en een model meenemen?

  Neen, bij aankoop een startpakket is deze opleiding aangeboden.

  Bij aankoop het startpakket na het volgen van de opleiding betalen we uw inschrijvingsgeld terug.

 • 6. Zijn de producten en apparaten in de prijs van de opleiding inbegrepen?

  Nee, maar wanneer u een Celestetic- of Neocure apparaat aanschaft is de opleiding hierbij inbegrepen.

 • 7. Wat zit er in de training? Hoe vindt het plaats?

  1. Theoretische gedeelte

   De hele ochtend staat in het teken van de theorie rond de techniek:

  • De werking
  • Woordenschat
  • Voor- en nadelen
  • Protocol
  • Indicaties en contra-indicaties
  • Rentabiliteit
  • Verkoopadvies

  2. Praktisch gedeelte

  Vervolgens breng je het grootste deel van dena middag door met het testen van de techniek op een model. U krijgt ook de mogelijkheid om als model te dienen en zo de sensaties van de behandeling te voelen. 


  Alle lesmaterialen, producten en gebruik van apparatuur zijn inbegrepen (Overal bij alle opleidingen toevoegen!)

  3. Examen

  U legt dan het examen af om uw kennis te testen.

   4. Presentatie van het certificaat

  U ontvangt uw Celestetic Academy-certificaat waaruit blijkt dat u het apparaat of de producten in kwestie kunt gebruiken.

Heeft u een vraag die we niet hebben beantwoord? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Aanvullende opleiding

...

Professionele training

Laserontharing. Definitieve ontharing met Diode Laser.
Duur en dagen : 10 tot 16u
31/08/2022(5 pl)
05/10/2022
Tijdens deze eendaagse opleiding leer je veilig werken me een Diode Laser en kom je alles te weten over definitieve ontharing.  ...