Opleiding
Chemische Peelings

Maximaliseer de resultaten van jouw behandeling en ontdek welke fruitzuren het meest geschikt zijn om verschillende huidindindicaties aan te pakken.

Reserveer mijn plaats
Trainingsduur

1 dag
Van 10 tot 16u

Tarief (Excl. BTW)

390€ 240

Waarderingen
4.6/5 op basis van 23 klantbeoordelingen

Leer alles over chemische peelings

Maximaliseer de resultaten van jouw behandelingen, en reduceer mogelijke bijwerkingen. Geef jouw klanten de ervaring van een nieuwe, herstelde huid. De Celestetic Academy biedt u een efficiënte en professionele opleiding in Chemical Peelings om deze essentiële techniek te integreren in uw huidverzorgingsaanbod.

Belangrijk: neem contact met ons op om uw training te boeken. Om uw inschrijving te valideren, moeten we 10 dagen voor de trainingsdatum een betaling per bankoverschrijving ontvangen.

De techniek ontdekken

U zult de definitie en de werkingswijze van de techniek ontdekken. U leert dan hoe chemische peelings werken op de huid en bekijkt de basiskennis over de huid in relatie tot chemische peelings.

Indicaties, resultaten en veiligheid

U leert dan de verschillende indicaties die u kunt identificeren op de huid en hoe u de huidtypes en hun problemen kunt herkennen. Ook de te verwachten resultaten van de peelings komt u te weten. Daarnaast doorloopt u de veiligheidsmaatregelen die in acht moeten worden genomen bij het beoefenen van chemische peelings: bestaande contra-indicaties en de neveneffecten.

Aanbevelingen, planning en benodigd materiaal

Wat beveelt u de cliënt aan? Wat moet ze voor, tijdens en na de sessie doen om de resultaten te optimaliseren en eventuele neveneffecten te vermijden? U leert ook hoe u een behandelplan opstelt: hoe vaak moet ze terugkomen? Hoe moeten de sessies worden gespreid?

Praktijk

Tijd om te oefenen! U ziet eerst een demonstratie van de trainer voordat u wat u geleerd hebt in de praktijk uitvoert. De oefensessie wordt in paren gedaan zodat elke deelnemer de effecten van de behandelingen kan voelen.

Verkoop & Marketing

Om uw project tot een succes te maken, is het belangrijk dat u weet hoe u uw klanten kunt aantrekken en overtuigen. In deze sectie ziet u hoe u de aanschaf van uw chemische peelings kunt optimaliseren en winstgevend kunt maken, wat de aanbevolen prijzen zijn voor de sessies, welke technologieën of behandelingen u als aanvulling kunt aanbieden, enz. Wij laten u de producten zien die u kunt verkopen en die uw klanten kunnen helpen om nog zichtbaarder en duurzamer resultaten te behalen, en hoe u hen kunt overtuigen om de producten te kopen waarin u gelooft. Om de aanschaffing van uw project tot een succes te maken, is het belangrijk dat u leert hoe u klanten kan aantrekken. In dit deel leert u de chemische peelings optimaal te gebruiken en zelf winstgevend te maken. We bieden een antwoord op de volgende vragen: "Welke prijs kan ik vragen voor zo'n sessie?", "Welke technologieën of behandelingen kunt ik als aanvulling aanbieden?", en meer.

Vraag en antwoord sessie

Voordat je het examen aflegt, zorgt je instructeur ervoor dat je vragen niet onbeantwoord blijven!

Verkrijgen van het certificaat

Pro Advanced Skin Treatment Peeling Advanced

Aan het einde van de opleiding behaal je een certificaat waaruit blijkt dat je de volledige beroepsopleiding hebt gevolgd. Het diploma staat op uw naam zodat u het in uw instituut kunt uitstallen en zo uw klanten gerust kunt stellen.

Verloop van de trainingsdag

Je wordt vanaf 09.30 uur welkom geheten bij de Academie van jouw keuze en in de taal van jouw keuze :

 • Frans
 • Nederlands
 • Engels
 • 09:30 Ontvangst met warme en koude dranken, welkomstkoekjes
 • 10:00 Begin van de theoretische cursus
 • 13:00 Lunch (INCLUSIEF)
 • 14:00 Praktijkcursus
 • 16:30 Vragen
 • 17:30 Levering van certificaten voor het afronden van de training

Jouw trainer

Ilse Van Drom

Head of Academy

Sales Manager Vlaanderen & gecertificeerde trainer
Ilse is onze trainer voor de Nederlandstalige opleidingen.
Als gediplomeerd schoonheidspecialiste en ruim 30 jaar ervaring in het vakgebied deelt zij heel graag haar kennis en passie voor resultaat en kwaliteit.

Positieve feedback van tevreden cursisten.

...

Ik heb afgelopen oktober een cursus permanente laserontharing gevolgd bij een zeer professionele, geduldige en vriendelijke trainer! Een zeer aangename dag gevuld met positieve uitwisselingen. Ik waardeerde in het bijzonder uw ontvangst en uw professionaliteit.  In 2 woorden, ik beveel het aan! Dank u, Celestetic Academy.

...

Professionaliteit Uitstekende training. Zeer ervaren en vriendelijke trainers. Heel goed advies. Uitstekende ontvangst. Dank u wel.

...

Ik ben erg blij en tevreden met de 3 trainingen die ik bij Celestetic heb gevolgd. Kwaliteit van de theoretische uiteenzettingen, gevolgd door praktische toepassingen op modellen.

...

Voor zij die opzoek zijn naar kwaliteit, efficiëntie, goede service, resultaat en iets uniek dat jullie zal differentiëren van je concurrenten, dan ben je bij Celestetic bij het goeie adres.

...

Super opleiding! Hele aangename dame die de opleidingen heeft. Niets is hen teveel. Alle vragen beantwoord en heb je een probleem helpen ze je asap!

...

Ik werk al twee jaar samen met celestetic, en ik wil jullie bedankten voor de fijne samenwerking. Jullie gaan altijd in op al mijn verzoeken, en ik heb in jullie bedrijf een echte partner gevonden om mijn instituut in verder te ontwikkelen. De kwaliteit van jullie producten zijn top. Mijn klanten zijn blij, dus ben ik dat ook! Op nog meer jaren samenwerking!

De antwoorden op al uw vragen

 • 1. Hoe kan ik de training volgen als ik niet kan reizen?

  Op dit moment zijn we bezig met de ontwikkeling van onze online opleidingen. U kunt dus binnenkort de opleidingen volgen van thuisuit! Verschillende demonstratievideo's geven u meer praktische informatie, maar het zal vooral een theoretische training zijn, daarom zijn de prijzen van onze online opleidingen lager. Het platform zou vanaf november beschikbaar moeten zijn.

 • 2. Kan ik de opleiding volgen zonder schoonheidsspecialiste te zijn?

  Ja, MAAR! U moet zich informeren over de wetgeving in uw land. Om bepaalde behandelingen te kunnen beoefenen, is het verplicht om een diploma in de esthetiek te hebben. Sommige behandelingen zijn nog steeds voorbehouden aan artsen (zoals laserontharing in Frankrijk). Als je de techniek oefent zonder dat je het recht hebt om dit te doen, is celestetic hier niet op aansprakelijk. Om aan de meeste trainingen te kunnen deelnemen, moet je een minimale kennis van de huid hebben.

 • 3. Hoe schrijf ik me in voor de training?

  U kunt zich direct online registreren. • Ga naar de pagina van de training die u wilt volgen. • Klik op de knop "Registreren". • Vul het formulier in en ga over tot de betaling • Na uw opleiding kunt u een factuur vragen om de BTW te recupereren.

 • 4. Hoe lang duurt de training?

  De opleidingen van de Celestetic Academy duren een hele dag. In de voormiddag vindt het theoretische deel plaats, en in de namiddag het praktische deel. Op het einde van de dag leg je een examen af die jouw kennis test over de techniek, slaag je hiervoor, dan overhandigen wij je een certificaat die bewijst dat je de opleiding hebt gevolgd.

 • 5. Moet ik apparatuur en een model meenemen?

  Neen, bij aankoop een startpakket is deze opleiding aangeboden.

  Bij aankoop het startpakket na het volgen van de opleiding betalen we uw inschrijvingsgeld terug.

 • 6. Zijn de producten en apparaten in de prijs van de opleiding inbegrepen?

  Nee, maar wanneer u een Celestetic- of Neocure apparaat aanschaft is de opleiding hierbij inbegrepen.

 • 7. Wat zit er in de training? Hoe vindt het plaats?

  1. Theoretische gedeelte

   De hele ochtend staat in het teken van de theorie rond de techniek:

  • De werking
  • Woordenschat
  • Voor- en nadelen
  • Protocol
  • Indicaties en contra-indicaties
  • Rentabiliteit
  • Verkoopadvies

  2. Praktisch gedeelte

  Vervolgens breng je het grootste deel van dena middag door met het testen van de techniek op een model. U krijgt ook de mogelijkheid om als model te dienen en zo de sensaties van de behandeling te voelen. 


  Alle lesmaterialen, producten en gebruik van apparatuur zijn inbegrepen (Overal bij alle opleidingen toevoegen!)

  3. Examen

  U legt dan het examen af om uw kennis te testen.

   4. Presentatie van het certificaat

  U ontvangt uw Celestetic Academy-certificaat waaruit blijkt dat u het apparaat of de producten in kwestie kunt gebruiken.

Heeft u een vraag die we niet hebben beantwoord? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Aanvullende opleiding

...

Professionele training

Microneedling
Duur en dagen : Van 10 tot 16u
23/08/2022
28/09/2022
Microneedling is een unieke huidverbeterende behandeling die voor verschillende huidindicaties kan worden ingezet zowel bij vrouwen als bij mannen. ...